Hem > Utställning > Innehåll
Mixer motorstyrd försiktighetsåtgärder
- Oct 16, 2017 -

Mixern har en enkel struktur, men det kan inte tas lättvindigt när installerat. Installationen bör vara uppmärksamma på:
(1) första mixern ska installeras på en kvalificerad betongfundament. I installationen, bör du först justera nivån för att säkerställa att blandaren kan köra smidigt för en lång tid, förutom maskinen att lämna tillräckligt med utrymme för drift och underhåll, men också till andra relaterade utrustning att lämna tillräckligt avstånd, inte kan påverka drift och underhåll av inventarier i
(2) V-bälte remskiva installation. Standardkrav: storlek kilrem hjulet installerad, den relativa förskjutningen av planet hjul bredd kan inte vara större än center avståndet 2/1000; Axis parallellitet inte mer än 6/1000. Därför i installationen måste kontrollera denna begäran, kan du använda en linjal eller pull linje att kontrollera storleken på den V-formade remskiva slutet ansikte relativa förskjutningen, vid behov, flytta motor spåret, så att den V-formade remskivan ansikte i samma plan. Kilrem har också lämpliga inledande dra, vanligtvis i mitten med en tumme kan pressen en bälte tjocklek kan vara.