Hem > Utställning > Innehåll
Skrubber penselegenskaper motor
- Oct 16, 2017 -

Skrubber borste motor är lämplig för frekvent användning, lätt att använda, se till att ta bort tung smuts, och kan få högkvalitativa resultat. Tvättmaskinen kan effektivt utföra marken rengöring och underhållsarbete, samtidigt har följande egenskaper.
1, hög effekt borste motor och särskilda sug motor design, att säkerställa hög effektivitet och extrem låg buller användning.
2, en strömlinjeformad vattentank för att förhindra skador på grund av sammanstötningen, sug motorn placeras under tanken, och i mitten av enheten, effektivt kontroll buller, metall gångjärn ansluten Halvkombi tank, så att underhållsåtgärder lättare, medan lätt att rengöra tanken.
3, med ett användarvänligt gränssnitt design, så att den tvätt utrustningen är mycket lätt att använda. Ratten är justerbar.
4,36 Volt av kraftsystem, 24 volt än kraftsystemet att förbättra kraften i 50% för att säkerställa att utrustning för en längre tidsperiod, samtidigt minska växeln utrustning-, motor- och andra viktiga komponenter i slitage, förlänga livslängden för maskinen. Stort batteri box design, kan användaren välja ett större batteri som behövs.
5, enheten använder dubbel-skiva design, borste plattan installation, rivningsarbeten, utan verktyg, kan du enkelt fylla.