Hem > Utställning > Innehåll
Urvalsmetod för saftmotor
- Oct 16, 2017 -

Juicer köp metod
1. Material: föredraget matkvalitet 304 rostfritt stål, korrosionsbeständigt lätt att rengöra. Plast och rostfritt stål kan sugas av järnjärnet, fruktjuice är lätt att oxideras, det är lätt att vara fruktsaftkorrosion, rost och producera bakterier.
2. Effekt: föredragen kraftuttagsjuicer, rekommenderad användning av 800W och högre effekt, desto större kraft, ju snabbare hastigheten desto högre safthastighet och juicerens hastighet över 26000 varv / min, för att bryta fruktcellsmembran, Mer näring, smak bättre.
3. Knivnätdesign: Knivnätet är lätt att bära delar, den nuvarande hushållsindustrin har infört en titan belagd med ett knivnät, vilket förbättrar hårdheten och livslängden på knivnätet. Knivnätets diameter är också en viktig indikator, knivnätets diameter kan fortsätta att bibehålla safthastigheten, knivnets diameter lätt att vara blockerad saft, kan inte vara hållbar juice.
Juicy maskin köp Obs!
1, den vertikala ramen i värden, läggs ner, monteras på plats.
2, nedre delen av den saftiga maskinen i botten av motorhjulet trycker ner, händerna är enhetliga, för att bekräfta trycket på plats, några gånger för att se huruvida rotationen i stället.
3, in i topplocket och spänna säkerhetsspännet. (Spänna spännen, snurra spänns överdel, och sedan ner trycket, kan du spänna på plats. Rivning motsatsen, vänligen öppna spänns botten, öppna spärren).
4, försök att maskinera, för att se om arbetet är normalt, till exempel buller eller vibrationer är för stor, kan laddas om, saften blir en annan position till en bra effekt.