Hem > Nyheter > Innehåll
Vilka är orsakerna till flera sorters slitage i motoraxeln
- Dec 13, 2017 -

För motoraxlar som bär slitage och ändskyddslager har man problem med traditionella metoder som svetsning efter bearbetning, inläggshylsa, borstplätering, sprutning, stämpling, skrot, även om dessa metoder i viss utsträckning motsvarar produktionsbehovet, men kan inte fundamentalt lösa problemet, men också begravd kontinuerlig produktion risken för säkerhet, såsom hög temperatur deformation, sprickor, peeling och så vidare; Samtidigt kommer fortsättningen av den traditionella metoden för utrustningshantering inte att medföra betydande förbättringar.


Vanlig: lagerplats, lagerrum (sittplats), nyckelväg och annat slit på rörytan och så vidare. De viktigaste orsakerna till slitage är följande:


1.Utrustning, installation, underhåll, smörjning och annan icke-standard, inte i tid, inte på plats och andra skäl för snabb slitage på utrustningen.


2.vibrationer, tryck, slag och andra krafter orsakar slitage på slitpartierna. På grund av metallmaterialets höga hållfasthet är koncessionen inte bra, så den långsiktiga operationen oundvikligen kommer att leda till ökningen av klyftan. Därför kan fenomenet slitage, sprickor och sprickor inte undvikas.


3. Kvaliteten på tillverkningen är inte hög, värmebehandlingen kan inte uppfylla kraven på slitage och axelhuvudet är brutet när det är allvarligt.