Hem > Nyheter > Innehåll
Vilka är skälen för flera typer av slitage i motorn axlarna
- Jan 10, 2018 -

FörMotor axlaruthärda slitage och slutet locket bärande rummet slitage problem, traditionella metoder som svetsning efter bearbetning, inlaga ärm, borste plätering, sprutning, stämpling, skrot, även om dessa metoder i viss utsträckning behov av produktion, men kan inte fundamentalt lösa problemet, men också begravd kontinuerlig produktion risken för säkerhet, såsom hög temperatur deformation, sprickor, peeling och så vidare; på samma gång tar en fortsättning av den traditionella metoden för hantering av utrustning inte väsentlig förbättring.

1060331522_1036566638.310x310.jpg

Vanliga: bär position, försedda rum (säte), bär kilspår och annan rörelse yta och så vidare. De viktigaste skälen för slitage är följande:


1. utrustning har installerats, servad och smorda oreglerad, olägligt, och inte på plats för att orsaka snabb slitage på utrustningen.


2., vibration, tryck och stötar kraft orsaka inverkan slitaget av parning delar. På grund av den höga hållfastheten av metall material är koncessionen inte bra, så den långsiktiga driften oundvikligen kommer att orsaka klyftan ökar, så slitage, spricka och fraktur inte kan undvikas.


3. kvaliteten på tillverkningen är inte hög, värmebehandlingen kan inte uppfylla kraven i slitage och chefen axel bryts när det är allvarligt.